Reistips

5 tips om jouw reiskoffer efficiënt en compact in te pakken

7 januari 2022

Voor veel mensen is het inpakken voor een reis stressvol en alles behalve efficiënt. Vaak puilt je koffer dan ook nog uit met onnodige spullen. Het is echter niet erg moeilijk om je reiskoffer efficiënt en compact in te pakken. Bij deze 5 tips leren we je hoe dit op een slimme manier kan worden gedaan.

1. Licht reizen 

Less is more! Het lijkt een eenvoudig en voor de hand liggende tip, maar het is zeker de meest doeltreffende  tip. Hoe minder spullen je meeneemt of op je inpaklijstje hebt staan, hoe minder zorgen je hoeft te maken. Niet overtuigd? Ga na wat je niet gebruikt hebt op je laatste reis en je zult verstelt staan van het aantal spullen.

2. Inpaklijstje

Wil je snel en het hoogst nodige inpakken,  zorg dan voor een inpaklijstje. Niets zo eenvoudig en relax als alle spullen afchecken. Zo ben je ook zeker dat je niets  bent vergeten.  Geen inspiratie voor een inpaklijkst? Geen nood, hier vind je onze ultieme reischecklist voor op reis

 3. Slimme kleding keuze

 Wil je een paar dagen andere outfits dragen op je vakantiebestemming? Dan kan dit door kleding mee te nemen die je goed  kunt mixen. Je kan  bijvoorbeeld meerdere keren een korte broek of rok dragen en telkens van top wisselen. Een slimme keuze in sneakers voor heren of dames helpt ook. Deze kunnen zowel stijlvol als sportief zijn en vallen ten alle tijden te combineren. Denk hierbij ook aan accessoires met een mooi en duurzaam design. Hierdoor kom je zo wat met elke outfit weg. Horloges voor heren of sieraden voor dames kan je uiteraard ook ter plekke. Altijd een leuk aandenken.

Last but not least, het overgrote deel van de Belgische reizigers gaat de zon opzoeken tijdens zijn vakantie. Wat je dus zeker niet mag vergeten, is zwemkledij! Als vrouw zijnde is een praktisch badpak dames of sexy bikini set, waar je je helemaal comfortabel mee voelt, toch een must?! Bij Hunkemöller hebben ze altijd leuke en betaalbare modelletjes.

 4. Wat zegt het weer 

Is het echt nodig om drie jeansbroeken en 1 jogging mee te nemen naar een warm land? Waarschijnlijk niet. Kies in de plaats daarvan voor een comfortabele lange broek die je in het vliegtuig of in de auto kan dragen. Een lange broek volledig achterwege laten zouden we niet aanraden. In de avond kan het altijd afkoelen en de airco kan op sommige plekken zeer koel zijn. 

Amalfikust

5. Draag dikke kleren bij vertrek

Moest je alsnog die dikke trui niet thuis kunnen laten, draag ze dan bij vertrek. Jassen, truien nemen het meeste plaats in en kunnen eenvoudig rond de lenden gebonden worden als het te warm wordt.

Je Kan Dit Ook Leuk Vinden

Geen Reacties

Geef een Antwoord.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.