Frankrijk

5 x Lunchen in Parijs, de meest hippe restaurants

20 juni 2019

Lunchen in Parijs, yes! Parijs is de stad van de liefde en je weet wat ze zeggen: ‘Liefde gaat door de maag’. Heb je geen zin om je in een veel te duur en toeristisch restaurant te wurmen? Ben je op zoek naar een leuk restaurantje met net dat tikkeltje meer? Wij gingen op culinair onderzoek in Parijs en vonden enkele speciale en fotogenieke plekjes die jouw citytrip zullen vervolledigen.

Klaar voor de culinaire onderdompeling? Say hmmmmm…

 

Lunchen in Parijse, de hipste lunchplekjes

Pink Mamma, de Instagram hotspot

Onze absolute favoriet is Pink Mamma. Het is een Italiaans restaurant waar ze niet enkel de lekkerste Napolitaanse pizza serveren (met een bijhorende Italiaanse glimlach), maar het is eveneens één van de meest fotogenieke plekjes in Parijs!

P.s.: als je naar het toilet gaat, zal je iets speciaal tegenkomen..

Lees hier alles over dit Instagram restaurant!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

MY PARISIAN URBAN JUNGLE ?? ➳ What makes Paris an incredible interesting city trip?☝? The endless hotspots that will surprise you every single time?? This is a restaurant called “Pink Mamma” ? except for their delicious Italian dishes, they have the most exceptional staircase ✨ Did you know this spot already?? What is your favourite “hidden spot” in Paris? ? #discoveryoursmile #mytuimoment #paris #parisinspo #belgianblogger #reisblogger #femaletravelblogger #thisisparis #france_photolovers #unlimitedfrance #parisfrance #parismonamour #hetisdemerckxinfrance #reisblogger #femaletravelblogger #inspiredtravelcouple #travelwithlove #couplewhotravel #couplesthattravel #couplettavels #coupletravelgoals

Een bericht gedeeld door Lesley van Loon (@lesleystraveldiary) op

Adres: 20 bis Rue de Douai, 75009 Paris, Frankrijk

Keuken: vlees, Italiaans

Fotofeniek: ++++

Druk: ++ (geen reservaties, dus wees op tijd)

The Hoxton, the ultimate urban feeling

Dit restaurant is gelegen in het 2de arrondissement in Parijs. Wie wil genieten van de typische Parijse sferen, moet zeker een bezoekje brengen aan dit hippe restaurant. Het merk Hoxton is origineel van Londen en staat gerant voor kwaliteit en design. The Hoxton is een hotel waarbij de lobby ook dienst doet als bar en waar je kan genieten van een lekkere koffie of een coctail later op de avond. De urban stijl is hier in zowel het restaurant als de bar terug te vinden met elk een eigen twist:

  • La Rivié is een restaurant waar de Franse keuken je zal weten te verleiden met zijn verschillende kazen en truffels.
  • Jacques’ Bar waar je smaakpupillen verrast zullen worden door de coctails met een Marrocaanse twist.

 

lunchen in Parijs

La Rivié – The Hoxton

lunchen in Parijs

Jacques Bar – The Hoxton

Adres: 30-32 Rue du Sentier, 75002 Paris, Frankrijk

Keuken: Coctails met een Marrocaanse twist, Franse brunch/lunch/diner

Fotofeniek: +++

Druk: ++

Le Comptoire Général, als Afrika en Parijs elkaar kruisen

Deze ‘hidden gem’ is vooral gekend onder de lokale bevolking van Parijs. Met het kleurrijke Afrikaanse eten, lekkere drankjes, goede sfeer en ligging langs Canal Saint Martin vormt het een leuke hotspot in Parijs om even te vertoeven. In deze op-en-top hipster plek kijk je werkelijk je ogen uit. Van discoballen tot een oude Holleywood rode loper, hier zie je vanalles! Wie op zoek is naar een betaalbare en leuke plek om te brunchen, you found it!

lunchen in Parijs

Le Comptoire Général

Adres: 80 Quai de Jemmapes, 75010 Paris, Frankrijk

Keuken: Afrikaans, brunch

Fotofeniek: ++

Druk: +

Les Ecuries Paris, een creatieve hotspot/bar

Dit oude postkantoor heeft een bepaalde ‘underground vibe’ en werd omgetoverd tot een ‘Middeleeuwse’ bar uit de jaren ’90. Het vormt eveneens een plek waar tentoonstellingen, creatieve meet-ups en kunstenaars zich kunnen verdiepen.

lunchen in Parijs

Les Ecuries Paris bar – cocktails in Parijs

Adres: 8 Rue Bachaumont, 75002 Paris, Frankrijk

Keuken: bar, coctails

Fotofeniek: +

Druk: +

Big Love Caffe Paris, heerlijk brunchen ‘all day long’

Kan je maar niet genoeg krijgen van de Italiaanse charme? In Big Love Caffe Paris waan je je terug in de jaren 50 waarbij materialen als hout en marmer de basisonderdelen vormen van het interieur. Verlang je naar een unieke locatie om gezellig te brunchen? Dit kan in het Big Love Caffe de hele dag! Lekkere Italiaanse pannenkoeken met een verse munthee die je dag meteen goed zullen maken? Die wisten ons alvast te bekoren!

lunchen in Parijs

Big Love Coffee Paris

Adres30 Rue Debelleyme, 75003 Paris, Frankrijk

Keuken: Italiaans, brunch

Fotofeniek:++

Druk: +++

 

 Op zoek naar lokale tips van een Parisienne? Lees deze hier!

Je Kan Dit Ook Leuk Vinden

Geen Reacties

Geef een Antwoord.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.