Thailand

BAAN SAEN FANG CHIANG MAI – Een oase van Rust

25 juli 2017

 

Ontsnappen aan de drukte in Baan Saen Fang

Baan Saen Fang ligt in het hartje van Chiang Mai. Chiang Mai is de ideale locatie voor personen die geïnteresseerd zijn in pure natuur, cultuur, streetfoot (de welgekende Night Bazar) en indrukwekkende oude bezienswaardigheden als Doi Suthep, Wat Phra Singh, Chiang Mai zoo, Chiang Mai night safari,…

Relax, refresh, recharge

Baan Saen Fang is een kleinschalig boutique hotel met 4 houten villa’s gelegen in een natuurlijk aangelegde tuin, wat een oase van rust creëert. Het resort geeft een heel huiselijk en relaxt gevoel, wat ideaal is voor koppels. Centraal in het resort bevindt zich een natuurlijk zwembad zonder chloor, waar je kan relaxen en van de atmosfeer genieten. Daarnaast bevindt zich een kleine bar met zowel alcoholische als niet-alcoholische dranken met zicht over het zwembad en de tuin.

Baan Saen Fang

Tot rust komen aan het zwembad

Authentieke villas

De villa’s zijn erg mooi en authentiek ingericht met de nodige aandacht voor luxe en interieur. Alle villa’s hebben airco, wifi, balkon, thee/koffie, muggennet, … Alles wat je nodig hebt, is wel degelijk aanwezig om je verbijf zo comfortabel mogelijk te maken. De villa’s zijn erg proper en zijn heel erg aangenaam om te verblijven.

 

Baan Saen Fang

De ruime slaapkamer

De badkamer was volledig in stijl met de rest van de villa. De ruimte kon volledig afgesloten worden met een deur zodat de privacy toch behouden wordt.

Baan Saen Fang
Baan Saen Fang

Ontbijten in de natuur

Het ontbijt moet je inplannen bij aankomst. Dit wil zeggen dat je voor elke dag van je verblijf, het uur en type ontbijt (je kan kiezen tussen 8 types) moet doorgeven. De reden hiervoor is dat het hotel valt onder de Bodhi Serene group hotels. Het ontbijt is zeer uitgebreid en wordt stipt geleverd op het terras van je villa, waar je dan kan genieten van een lekker ontbijt in de natuurlijke tuin van het hotel. Ik moet toegeven, het heeft wel iets! 

Traditioneel Thais streetfood

Er is geen restaurant aan Baan Saen Fang hotel, maar dit werd door ons niet ervaren als een minpunt. Gezien de centrale ligging van het hotel zijn er tal van mogelijkheden om lekker traditioneel Thais of meer Westers te gaan eten. Je snuift eveneens de cultuur op en het is echt goedkoop eten in Thailand. Nog een leuke tip: het hotel verhuurt fietsen, een leuke manier om Chiang Mai verder te ontdekken. En het is nog sportief ook! Algemeen vonden wij Baan Saen Fang Chiang Mai een rustgevende plek waar luxe en sereniteit centraal staan. We zouden dit hotel aanbevelen aan koppels die van rust houden en even willen ontsnappen aan alle drukte.

Wie informatie nodig heeft over alle nodige documenten voor je reis naar Thailand, kan deze hier vinden.

Je Kan Dit Ook Leuk Vinden

Geen Reacties

Geef een Antwoord.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.