Reisinspiratie

De 10 mooiste verre rondreizen

19 april 2022
Kaapstad The Rock

In deze landen schiet je de mooiste reiskiekjes!

Veel beginnende fotografen hebben een vrij lange wishlist met allemaal landen erop waar ze nog eens een keer naartoe willen reizen om hier de mooiste foto’s te schieten. Om het jou als beginnende reisfotograaf iets gemakkelijker te maken, worden hieronder 10 landen beschreven waar je je gegarandeerd echte parels van foto’s maakt. Jouw fantastische reis wordt met de prachtigste foto’s vastgelegd, herinneringen om nooit meer te vergeten!

Rondreis Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een waar paradijs voor doorgewinterde fotografen, maar ook beginnende fotografen kunnen hier zeker aan hun trekken komen. Het schieten van een foto van een wilde jaguar of een zebra, dat is toch echt de ultieme droom?!

Safari

Zuid-Afrika

Rondreis Peru

Peru is een zeer gezinsvriendelijk land waar je oog in oog komt te staan met waanzinnige aangezichten. Een erg mysterieus land waar je je ogen uitkijkt: wonderen zijn de wereld nog niet uit. Machu Pichu bijvoorbeeld is volgens veel mensen de ultieme hotspot genoemd om op de foto te kunnen zetten. Vergeet vooral je camera niet voor jouw rondreis Peru !

Rondreis Brazilië

Passie, dat is het eerste woord waar Brazilië mee wordt omgeschreven door verschillende reisexperts. De lokale bevolking is erg temperamentvol en je bent van harte welkom om eens een keer bij hen op de koffie te komen. Zo ontdek je pas echt dit bruisende land!

Rondreis Sri Lanka

Sri Lanka is voor veel reizigers de perfecte vakantiebestemming. Het land heeft een rijke cultuur die enorm interessant is, maar ook de natuur is erg bijzonder. De langgerekte rijstvelden zijn typisch voor Sri Lanka, maar je vindt hier ook andere juwelen, zoals bergen, theeplantages en tropische stranden. In Sri Lanka vindt je alles bij elkaar, waar je normaal gesproken verschillende landen voor moet bezoeken. Zo’n vakantie is goud waard.

Rondreis Japan

Japan is voor velen een tamelijk onbekende bestemming. Je hebt er indrukwekkende en dynamische steden, zoals Tokyo, maar ook heel veel tempels en andere imponerende culture bezienswaardigheden waar je gewoonweg een foto van moet maken. Van vulkanen tot kersenbloesem: Japan heeft het allemaal!

Rondreis West-Amerika

De Verenigde Staten staan op heel veel bucket lists van reizigers. Het is zo’n gigantisch land, je verveelt je er nooit. Daarnaast heeft iedere staat vaak een eigen natuur en cultuur, dus elke keer als je een nieuwe staat betreedt, voelt het alsof je weer een nieuw land bezoekt. Daarnaast zijn de mensen ontzettend aardig en het eten en drinken goddelijk. Dat schreeuwt om de mooiste foto’s!

Rondreis Mexico

Mexico is een waar paradijs waar je helemaal tot rust kan komen. Jezelf even terugtrekken van het hectische leven, dat is waar Mexico heel geschikt voor is. Bovendien staat de natuur bijna altijd in bloei in het mooie Mexico. Je hebt hier bijvoorbeeld vulkanen en bergen, maar ook grotten met azuurblauw water.

Rondreis Cuba

Cuba is een prachtig eiland waar de Latijnse cultuur naar hartelust sprankelt. De locals zijn altijd in voor een praatje, en het eiland is ontzettend kleurrijk en fotogeniek. Op de hoek van elke straat zal je wel een uniek fotomoment vinden. Voor beginnende reisfotografen de ideale bestemming!

Rondreis Australië

Als je graag een land wil waar je je goed verstaanbaar kan maken, maar dat ook voelt als een zeer exotisch oord, dan is Australië the place to be. Je voelt hier ‘on top of the world’ en je zal hier ongelooflijk veel bijzondere dieren vinden. Deze dieren moet je natuurlijk op de foto zetten met jouw camera. Wat dacht je van een koala, kangoeroe of een vogelbekdier? Al deze wezens zal je binnen mum van tijd vinden in het werelddeel Oceanië. Jouw camera ligt geen moment stil.

Rondreis Thailand

Een roadtrip door Thailand is voor veel fervente backpackers een waar walhalla. Een once-in-a-lifetime-ervaring die je meegemaakt moet hebben! Een veelzijdig land waar je cultuur en natuur perfect kan combineren. De natuur is adembenemend mooi en dat moet je natuurlijk op de foto zetten. Een rondreis Thailand Sawadee is eenvoudig te boeken op de website van Sawadee. Met een klik op de knop heb jij een fantastisch vooruitzicht: veel plezier met alle voorpret!

 

Je Kan Dit Ook Leuk Vinden

Geen Reacties

Geef een Antwoord.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.