Frankrijk

De beste zomerbars in Parijs, relaxen aan de Eiffeltoren

27 juli 2019
Zomerbars Parijs

Wat denk je van een verfrissende coctail aan de Seine met zicht op de Eifeltoren? Paris mon amour, dat is een goed idee! Van mei tot september schieten de gezellige zomerbars in Parijs ‘als paddestoelen uit de grond’. Ze vormen de ideale plek om met vrienden wat te relaxen en te genieten van de ‘urban vibes’ die de stad te bieden heeft.

Pin deze praktische blog & save het voor later!

Pinterest in Parijs

Bal de la Marine, een gezellige zomerbar aan de Eiffeltoren

Van mei tot en met september staat de openluchtbar van “Bal de la Marine“ weer paraat! Vanwege zijn unieke ligging vlak bij de Eifeltoren en democratische prijzen, vormt het een populaire hotpot in Parijs bij zowel de lokale bevolking als bij toeristen. Het is een ‘dance-hall inspired days and nights’ dat werd opgericht door Antoine Braud met het idee om een ‘groene urban space’ te creëeren waar sociale contacten makkelijk gelegd kunnen worden. Verder worden er hier ook wel wat feestjes gehouden aangezien er bijna elke dag een dj of bandje komt spelen. Honger gekregen na al dat dansen? Probeer dan gerust één van de lekkere traditionele pizza’s!

Adres: Port de Suffren, 75007 Paris, Frankrijk

Zomerbars Parijs

Pizza aan de Eiffeltoren, niet slecht!

Mozza & Co, palmbomen en mozarella

Deze mobiele traiteur die de typische Italiaanse smaken tot aan de Seine brengt. Deze zomerbar heeft 4 gerechten die als paradepaardje fungeren:

  • Mozarella bar
  • Focaccia
  • Ciabatta
  • Pizza al Taglio

Uiteraard kan je hier ook voor een zoete afsluiter als tiramisu terecht 😉 Hun mozarella gerechten werden door o.a. ‘Le Bonbon’ magazine uitgeroepen als één van de beste mozarellabars in Parijs. Good food, zeker en vast! Verder is de locatie aan de Seine en een pleinje iets wat de gezelligheid hoog zal doen oplopen. De tafeltjes worden verlicht door kleurrijke ballonetjes en de palmbomen geven je een instant zomer gevoel.

Adres: 11 Quai Anatole France, 75007 Paris, Frankrijk

Zomerbars Parijs

Parijs met een vleugje ‘tropical’

Flow zomerbar, dansen op het ritme van de Seine

Liever op het water vertroeven dan naast het water? Dan moet je zeker de ‘Flow boot’ bezoeken. Deze ligt op de Seine, vlakbij de Alexandre III brug en heeft een magnifiek 360° uitzicht op onder andere de Eiffeltoren en het Grand Palace. Op de boot zelf is er vanalles te beleven, het fungeert namelijk als een club, bar, restaurant, rooftop en concertzaal. Er worden verschillende feesten en afterwork bijeenkomsten georganiseerd wat altijd tot een goed feestje leidt.

De fijnproevers onder ons moeten zeker een bezoekje brengen aan de gastronomische brasserie op Flow, die wordt verzorgd door de bekende chef-kok Geoffrey Rembert en gepassioneerde jonge chef-kok, Gérard Cagna.

Adres: 4 Port des Invalides, 75007 Paris, Frankrijk

Zomerbars Parijs

Zomeren doe je zo!

 Op zoek naar een unieke en fotogenieke plek om te lunchen? Lees hier alles over onze persoonlijke favoriet!

Je Kan Dit Ook Leuk Vinden

Geen Reacties

Geef een Antwoord.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.