Nieuws

Het is de Merckx pakt uit met 3 Travel Blog Awards!

5 februari 2019

De Vlaamse reisblog Het is de Merckx gaat naar huis met 3 travel blog awards en bijhoort zo tot één van de beste reisblogs van België.

Dikke, dikke merci aan onze liefste bezoekers, vrienden, familie, volgers. Dankzij jullie behoren we nu tot één van de beste reisblogs in de België. B-E-D-A-N-K-T!

Winnende Artikels

Best Citytrip: Hannover – een stad vol verrassingen

Hannover was voor ons één van de verrassendste citytrips van 2018. Voornamelijk het adembenemende stadhuis en prachtige kasteel bleven ons hier bij. Een persoonlijke favoriet die door iedereen gesmaakt werd.

“Het is leuk als jouw werk vol passie gewaardeerd wordt door een professionele vakjury” – Lesley

Best Beach: Mexico – Alles wat je moet weten over de Riviera Maya

Mexico was onze eerste reis van 2018 en ons eerste contact met Noord-Amerika. De nieuwe prikkelingen en kleurrijke omgeving inspireerde ons om deze blogpost te schrijven.

“Voor ons is deze award zeer speciaal, aangezien we hem twee keer op rij winnen. Back to back baby!” – Yannick

Best Hotel: Rhodos – Luxueus genieten in Grecotel

We vertoefde 1 week in één van de prachtige hotels van Grecotel, namelijk Grecotel Rhodos Royal. Dit net gerenoveerde hotel bleek een pareltje te zijn om over te bloggen.

Onze favorieten

Het ging er bikkelhard aan toe. Er is maar 1 award voor iedere categorie, maar bij deze willen we toch onze ontdekkingen tijdens deze award met jullie delen.

Als laatste willen wij graag Sound of C bedanken om dit event mogelijk te maken. Zonder hun was er geen Belgische Travel Blog Awards.

Geen Reacties

Geef een Antwoord.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.