Nederland

De 4 beste en lekkerste koffiebars in Eindhoven

19 januari 2019

Op zoek naar de leukste en hipste koffiebars in Eindhoven? Heb je na een lange dag winkelen nood aan een lekkere koffie in het centrum van Eindhoven? De leukste en hipste koffie hotspots vind je hier! Er is niets beter dan tijdens een koude winterdag even gezellig op te warmen in een gezellig koffiebarretje. Wij nemen jullie graag mee naar onze favoriete plekjes in Eindhoven waar ze jou zullen verwennen met een heerlijke tas koffie.

Coffeelovers, let’s go! Onze favoriete koffiebars en koffiehuisjes in Eindhoven

Lucifer Coffee Roasters 

Dit authentieke koffiebarretje is te vinden nabij De Bergen, waar eveneens alle kleine boetiekjes gevestigd zijn. In het gezellige koffiehuis Lucifer maken ze hun eigen koffie waarvan de bonen komen uit alle hoeken van de wereld Mexico, Ethiopië, Brazilië,… Dit in combinatie met een gezonde en lekkere lunch, maakt dat je er een hele dag tegenaan kan!

Contact:

Adres: Kleine Berg 47, 5611 JS Eindhoven

Telefoon: +31 6 19411046

Websitehttps://lucifercoffeeroasters.com/

BeanBrothers stadsbranderij

Koffie op wieltjes, het kan allemaal bij BeanBrothers! Zij beschikken namelijk over mobile koffiebarren en ze organiseren zelfs hun eigen barista trainingen. De afkomst van hun boeren is voor de eigenaars van BeanBrothers enorm belangrijk. Daarom vliegen ze zelf de wereld rond om contact te leggen met lokale boeren om zo de kwaliteit en echtheid van de bonen te kunnen garanderen.

Contact:

Adres: Bergstraat 14a, 5611 JZ Eindhoven

Telefoon: +31 40 751 0707

Website: https://www.beanbrothers.nl/stadsbranderij/

Eindhoven koffiebar
BeanBrothers

DENF Coffee Eindhoven

Deze Eindhovense koffiebar is gelegen aan de witte Dame, nabij de Design Academy Eindhoven, Fontys Hogeschool en de Bibliotheek van Eindhoven. Ambacht staat bij DENF voorop, waarbij men jouw vreugde probeert te serveren in een lekkere tas koffie. Uiteraard kan je op koffie alleen de dag niet doorkomen, dus combineren met een lekker ontbijt, een gezonde lunch of enkele verfrissende hapjes is de boodschap!

In de zomer kan je op het terras genieten van het zonnetje!

Contact:

Adres: Clausplein 4, 5611 XP Eindhoven

Telefoon: +31 40 751 0389

Website: http://www.denfcoffee.com/nl/

Eindhoven koffie hotspot
Denf koffiehuis

Coffeelab UC

Onze persoonlijke favoriet is Coffeelab UC. Deze koffiebar is gelegen aan het station van Eindhoven. De Eindhovense speciale koffiebar werd 4 jaar geleden opgestart door Steven. Zijn passie voor koffie en unieke perceptie heeft dit leuke concept gecreëerd. Hier vind je de sfeer van een leuk cafeetje, omringd door de geur van verse koffie. Wie de echte Brabantste gezelligheid wil leren kennen, is hier aan het juiste adres! Het is zelfs zo dat 30% van het concept wordt bepaald door de stad of de medewerkers. Eigenlijk kan je deze koffiebar een beetje vergelijken met het lab van een laboratorium, waarin nieuwe concepten ontwikkeld worden. In Coffeelab UC is er ruimte en tijd voor innovatie.

Contact:

Adres: Stationsplein 17, 5611 AC Eindhoven

Telefoon: +31 88 346 3400

Website: www.coffeelab.nl

Eindhoven koffie
De tropische jungle van Coffeelab

 Lees hier meer over onze favoriete plekjes in Eindhoven!

Je Kan Dit Ook Leuk Vinden

Geen Reacties

Geef een Antwoord.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.