Over

Hetisdemerckx is een online blog en persoonlijk videoproject geboren uit de liefde om op een creative manier een verhaal te vertellen.

Het Team

 

 

Ik ben Yannick, geboren en getogen in  Antwerpen & de oprichter van de blog. Op deze blog vind je meer info over het verhaal achter mijn video’s, anekdotes, behind-the-scenes en veel meer. Mijn video’s gaan voornamelijk over mijn reizen, speciale belevenissen, sociale experimenten en allerlei dagelijkse onderwerpen die ik als jonge kerel tegen

kom.

Mijn  doel is heel eenvoudig, namelijk jouw glimlach. Jouw glimlach is mijn doel en dit probeer ik te verwezenlijken door gepassioneerd te zijn in “het goed doen” en dit uit te stralen.


Ik ben Lesley, de chief editor van Hetisdemerckx & trouwe reispartner van Yannick. Je komt me vaak tegen in de vele reisvideo’s en foto’s. Achter de schermen hou ik me voornamelijk bezig met het schrijven van de blogposts. Op die manier probeer ik ons verhaal naar voren te brengen, gecombineerd met inside tips en onze persoonlijke ervaringen met verschillende hotels, locaties en activiteiten. Yannick en ik hopen zo een extra dimensie te creëren bij wat jullie te zien krijgen in de video’s.

Mijn ambitie is jullie leuke anekdotes en tips mee te geven & een eerlijke indruk te geven over verschillende plaatsen. Op deze manier willen we jullie stimuleren om de wereld te verkennen, want “Travel is the only thing you buy, that makes you richer“!

Om mijn persoonlijke topmomenten verder te ontdekken, kan je me volgen op mijn microblog @lesleystraveldiary.